نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟

علت تعلل در پرداخت مابه التفاوت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

علت تعلل در پرداخت مابه التفاوت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی خراسان‌رضوی گفت: بیمارستان ‌رضای تأمین اجتماعی خراسان‌رضوی ۳۰سال است در بلاتکلیفی به سر می‌برد و اگر یک بازنشسته عمل قلب باز داشته باشد، باید کل زندگی‌اش را بر درمان هزینه کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 08
کد خبر: ۹۸۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر رمضانی، رئیس کانون بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی خراسان‌رضوی با اشاره به عملکرد سازمان در حوزه درمان در استان گفت: بحث درمان اکنون در صدر مشکلات بازنشستگان است. باتوجه‌به جمعیت بازنشستگان، سازمان تأمین اجتماعی بستر مناسبی ایجاد نکرده است و این حوزه پاسخگوی نیاز این جمعیت نیست.

 

وی با تأکید بر اینکه علاوه بر جمعیت استان خراسان‌رضوی از سایر استان‌ها نیز برای درمان به مشهد مراجعه می‌کنند و مسلما باید نگاه ویژه‌ای به آن شود، گفت: بیمارستان ‌رضا مربوط به تأمین اجتماعی است و ۳۰سال است نیمه‌تمام مانده است. سازمان به این عظمت در مشهد بخش عمل قلب باز ندارد و اگر عمل قلب باز برای بازنشسته نیاز شود، باید همه زندگی‌اش را هزینه کند و آزاد عمل کند.

 

وی اضافه کرد: در اقدامات اخیر سازمان که رده‌ سنی مراجعه‌کننده برای بیمارستان‌های دولتی مشخص کرده است که می‌توانند مجانی عمل کنند، متأسفانه نحوه اجرا و اینکه چه بخشی هزینه را پرداخت می‌کند، مشخص نیست. این ابهامات در نحوه اجرا ما را سردرگم می‌کند.

 

وی افزود: متأسفانه دفترچه‌های درمانی که اکنون جمع شده با مشکلاتی همراه است و تمام پرشکان با نظام الکترونیک هماهنگ نیستند و بعضی جاها پزشک نسخه را می‌نویسد. انتظار داریم به بخش درمان خراسان‌رضوی که علاوه بر شهروندان استان از سایر نقاط کشور نیز برای درمان مراجعه می‌کنند، توجه ویژه‌ای شود. در این راستا بیمارستان رضای خراسان‌رضوی باید هرچه زودتر تعیین تکلیف شود.

 

به‌گفته رمضانی، سازمان تأمین اجتماعی ۳۰درصد کمتر هزینه درمان را متقبل می‌شود، درحالی‌که بازنشسته در سنی است که بیشتر به بحث درمان نیاز دارد. منِ بازنشسته که ۳۰سال حق بیمه پرداخت کرده‌ام، چرا بستر درمانم نباید آماده باشد و ۷۰درصد هزینه درمان را پرداخت کنم!

 

متأسفانه نظام درمان در سازمان به‌هم‌ خورده است و هیچ سازوکاری ندارد

رئیس کانون بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی خراسان‌رضوی در ادامه درباره پرداخت‌نشدن مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان که ۵ ماه با تأخیر همراه است، یادآور شد: مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان هنوز پرداخت نشده و این بدقولی در زمان پرداخت باعث سردرگمی شده است. مشخص نیست در سازمان تأمین اجتماعی چه اتفاقی افتاده است که توانایی پرداخت این مابه‌التفاوت را بعد از سپری‌شدن ۵ماه ندارند. اگر سازمان توانایی پرداخت این مبلغ را ندارد و اگر الان نمی‌تواند این مبلغ جزئی را پرداخت کند، چگونه می‌تواند در آینده حقوق را مرتب پرداخت کند. جای سؤال است که چرا سازمان چنین مبلغ کمی را نمی‌تواند پرداخت کند.


رمضانی درباره کاهش سهم دختران مجرد از حقوق بازنشستگی پدرانشان یادآور شد: دراین‌باره هنوز مصوبه‌ای اعمال نشده است و سازمان تأمین اجتماعی نیز بدون مصوبه مجلس اجازه اعمال قانونی ندارد. صحت این موضوع برای ما مشخص نیست. اگر مجلس مصوبه‌ای داشته باشد، جای بحث دارد، اما مصوبه‌ای در این موضوع دیده نشده است./شهرآرا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار